El Lleida Esportiu torna a guanyar a domicili

Els lleidatans superen per la mínima al Cornellà després d’una genialitat en l’execució d’una falta directa al minut 9 de Marc Martínez


La victòria que el Lleida Esportiu ha aconseguit aquest diumenge a Cornellà és d’aquelles importants per diversos motius. D’una banda, el fet de trencar una dinàmica que deia que des del passat 15 de novembre els de la capital del Segrià no guanyaven fora del Camp d’Esports; i d’altra, el fet d’eliminar qualsevol fantasma, malestar o dubte que haguessin pogut aparèixer al vestidor blau després de la derrota el cap de setmana passat davant l’Espanyol B i les posteriors paraules del president Albert Esteve.


Un Lleida Esportiu o, millor dit, un Molo, l’entrenador, que sorprenia d’inici al Municipal de Cornellà situant una defensa de cinc homes amb la titularitat del jove Van Rijn i la parella ofensiva Jauregi i Raúl González jugant junts per primera vegada aquesta temporada des del minut 1 de partit.


Un enfrontament amb un guió conegut per tothom i protagonitzat per la igualtat, la manca d’oportunitats i la màxima concentració al llarg dels 90 minuts de partit.


L’únic gol del matx s’ha vist ben aviat, al minut 9 i quan el capità dels lleidatans, Marc Martínez, executava una falta directa magistral per sorprendre al porter del Cornellà i, com dèiem, situar aquest definiu 0 a 1 que permetia al Lleida Esportiu tornar a sumar uns tres punts que pel seu entrenador, Molo, eren més que importants: “Era molt important i evidentment teníem molta il·lusió dipositada en aquest partit després de molts dies sense guanyar fora de casa. Estic molt content, però ja hem de pensar amb el Barça B de la setmana vinent”.


Un Molo que també explicava els motius que l’havien dut a prendre la decisió d’aquests canvis tàctics d’inici: “Ho hem fet perquè estàvem convençuts que podia sortir bé i ho hem estat preparant tota la setmana. Són camps que et porten a fer alguna cosa diferent i ens havíem de protegir per dins per evitar gols del Cornellà des dels costats”.


Un Lleida Esportiu que amb aquesta victòria se situa quart classificat a un punt del tercer, el Barça B i que serà el següent rival dels lleidatans al Camp d’Esports.


Serà aquest diumenge a les sis de la tarda. 30 minuts abans, ens hi ficarem els del Juguem a Ua1. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward