L’AEM vol imposar el seu “rock and roll” a Vitòria

Darrer partit a domicili de les lleidatanes en aquesta primera fase i davant un dels totpoderosos de la categoria com ho és l’Alabés. Un equip de qui Roger Lamesa, l’entrenador de l’AEM, espera que diumenge vulgui ser dominador de l’enfrontament: “L’Alabés voldrà ser dominador, però veurem com ho vol fer si amb pilota o a través d’una bona pressió. Nosaltres hem de centrar-nos en ser defensivament molt fortes”.

Un partit on les del Recasens hi arribaran després de dues victòries consecutives importants, no tant pel rival, sinó sobretot per aquesta necessitat que tenien les lleidatanes de sumar una bona dinàmica de resultats.


En conseqüència, Lamesa afirmava que arribaven bé anímica i físicament al partit d’aquest cap de setmana: “Ens hem recuperat d’una situació on necessitàvem treure els sis punts per poder lluitar pel somni de la zona d’ascens. Han estat dues victòries que poden ser un punt d’inflexió tot i ser contra equips de baix”.


Un AEM que el que buscarà a Vitòria serà imposar el seu “rock and roll” a la gespa: “Anirem a Vitòria amb el rock and roll que ens agrada i conscients que el partit es decidirà al final i amb aquest punt d’AEM que volem imposar”.


L’Alabés encadena quatre victòries seguides i és líder amb 28 punts; mentre que l’AEM tanca el grup privilegiat de la classificació, quart amb 22 punts.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward