El Lleida Esportiu torna en acció després de la patacada al Camp d’Esports

Serà complicat a partir d’aquesta setmana poder realitzar prèvies del Lleida Esportiu incloent l’opinió de l’entrenador Molo, i és que des d’aquesta setmana i dies després que el president dels lleidatans, Albert Esteve, titllés de “ridícul” el que va fer la plantilla blava al Camp d’Esports en la derrota per 0 gols a 3 davant l’Espanyol B, el club de la Terra Ferma ha oficialitzat que les rodes de premsa de l’entrenador Molo es realitzaran després de l’última sessió d’entrenament de la setmana a Lleida de l’equip, és a dir i en aquest cas en concret, aquest dissabte.


D’altra banda però, els jugadors tornaran a atendre als mitjans de comunicació com havien fet en anteriors temporades cada dimecres per transmetre l’actualitat al voltant del vestidor blau.


Així doncs aquest divendres realitzem una prèvia recuperant la voluntat del president Albert Esteve de que la setmana d’entrenament hagi permès al Lleida Esportiu encarar el partit davant el Cornellà amb més garanties del que ho va fer en la darrera jornada: “Tenim un partit molt important a Cornellà i no podem repetir el que ha passat davant l’Espanyol. Hem de tirar endavant perquè no passi una cosa que no havia vist mai amb els 10 anys que fa que sóc aquí”.


Un Cornellà en línia ascendent i que aquest dimecres va superar a l’Andorra per un gol a dos, situant-se així empatat a punts, 19, amb el Lleida Esportiu a la sisena posició.


El partit, a Cornellà, aquest diumenge a dos quarts de set de la tarda. A les sis en punt començarem els del Juguem a Ua1. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward