El Vila-sana segueix centrant-se amb la millora anímica de la plantilla

Des del canvi a la direcció del principal equip d’hoquei patins femení de casa nostra amb l’arribada de Lluis Rodero, que el nou cos tècnic està intentant prioritzar aquesta millora anímica després d’haver de formar part d’una segona fase on l’objectiu és mantenir la categoria. El mateix entrenador, Lluis Rodero, ens explicava a Ua1 Lleida Ràdio, com estan intentant millorar aquesta situació emocional de les jugadores: “Estem treballant amb un dels millors professionals en el món del coach i a més als entrenaments estem intentant que hi hagi el màxim bon ambient possible”.


I és que la situació que va viure el vestidor de les del Pla d’Urgell amb la sortida d’una persona vinculada al club des de feia molts anys com era Jordi Capdevila, és d’aquelles complicades de refer-se: “Aquí s’ha ajuntat el canvi d’entrenador amb el fet de no classificar-se a la fase on voldríem competir, i això ho fica tot molt més complicat”.


Un Vila-sana però, que de moment ha sabut deixar de banda aquesta situació anímica fora de la pista i és que en el debut a la segona fase el cap de setmana passat, van aconseguir començar amb victòria; va ser a domicili davant l’Alcorcón i per un gol a quatre.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward