L’AEM somia amb les quatre primeres posicions

Davant el líder, l’Alabés, aquest cap de setmana, i al Recasens contra el Seagull; aquestes són les dues darreres cites que l’AEM té per aconseguir el bitllet de cara a una segona fase on l’objectiu seria lluitar per l’ascens a la màxima categoria del futbol femení estatal, la Liga Iberdrola.


El futur, l’entrenador de les lleidatanes Roger Lamesa, no el sap llegir, però sí que deixava clar a Ua1 Lleida Ràdio que en aquests dos partits el seu equip competirà al màxim: “El missatge és de tranquil·litat i de prendre consciència del que hem fet. Anirem al camp de l’Alabés a plantar-li cara i no mirar-li l’escut, les vam guanyar al Recasens i ho podem fer a Vitòria”.


Un Lamesa a més que destacava i emfatitzava amb el que estava fent el seu equip a la Reto Iberdrola: “Demostra com ha crescut l’equip amb els darrers i també conscients que aquestes oportunitats no es poden deixar escapar”.


I tot plegat, sense que els aficionats puguin viure-ho de primera mà: “Fa molta ràbia no tenir al públic perquè l’any passat vam créixer amb bons resultats al Recasens i enguany no han estat sent tant bons a casa per l’absència del públic”. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward