El CB Balaguer gaudirà del retorn a la competició amb l’objectiu de la salvació assolit

Les balaguerines formaran part d’aquest Campionat d’Espanya de Primera Divisió amb la permanència la temporada vinent a Copa Catalunya assegurada.


Com ja vam explicar ara fa un parell de setmanes, juntament amb l’EKKE CB Lleida, el CB Balaguer també va tornar a pistes per preparar el retorn a la competició creada per tal que des de Catalunya es pugui facilitar equips per ascendir a la Lliga Femenina 2, d’escala estatal.


De la mateixa manera que vam parlar amb l’entrenador de les lleidatanes, Albert Puig, Ua1 Lleida Ràdio també ha parlat amb l’entrenador de les de la capital de la Noguera, Josep Maria Sanfeliu, que ens explicava que en aquestes setmanes d’entrenament, el que ha tocat ha estat recuperar el feeling amb la pilota: “Se’ns va notar una mica rovellades, però és normal. La il·lusió de tornar a competir ho està fent tot molt més fàcil”.


Uns entrenaments que també han patit en determinades ocasions el fet de no poder comptar amb totes les jugadores pel fet de no ser de Balaguer i veure’s limitades per les mesures implantades per les autoritats competents: “Ara des que hem pogut tornar a entrenar per preparar l’inici de la competició, no hi ha hagut problemes; però setmanes endarrere sí que ens vam trobar amb aquesta problemàtica”.


Un CB Balaguer que enguany debutava a Copa Catalunya i que, després de crear-se aquest Campionat d’Espanya de Primera Divisió, ha aconseguit assolir el que era l’objectiu llavors, mantenir la categoria ja que no hi haurà descensos enguany: “Per nosaltres és el regal inicial després de ser l’equip novell a la categoria. Ara nosaltres ho encarem per preparar la propera temporada, sense descartar que lluitarem a tots els partits per treure el millor resultat”.


El debut de les balaguerines serà el diumenge 7 de març a les sis de la tarda davant el Grup Barna.  

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward