L’ICG Força Lleida té “un partit clau” a Madrid

Així de clar ho definia l’entrenador dels lleidatans, Gustavo Aranzana, de cara a la cita d’avui davant el Real Canoe a les sis de la tarda.


El mateix entrenador val·lisoletà afegia que aquest partit a la capital espanyola és un enfrontament que pot definir cap on ha de tirar l’ICG Força Lleida a la segona fase de la temporada: “Aquest partit és clau perquè ens dirà si volem estar a dalt o a baix. Hem de guanyar per estar a dalt, perdem i estem a baix”.


I per fer-ho, a davant tindrà a un Real Canoe que tanca la classificació del grup dels lleidatans a la LEB Or, però que segons Aranzana ha competit davant tots els equips: “Canoe porta dues victòries sí, però ha competit contra tothom, contra Granada, Alacant... T’ho fica molt difícil”.


Igualar la intensitat, l’agressivitat i la duresa mental, seran les claus segons el tècnic dels lleidatans per aconseguir aquesta victòria a Madrid: “Si no sortim amb la intensitat, agressivitat i la solidesa que ens exigirà Canoe, perdrem. A més hem de tenir una duresa mental els 40 minuts”.


El partit avui mateix a les sis de la tarda.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward