Gustavo Aranzana no vol excuses de cap tipus

Després de la lesió de Kaspars Vecvagar el cap de setmana passat en el partit davant el TAU Castelló, podem corroborar que aquesta temporada, l’ICG Força Lleida està tocat per la vareta de la mala sort pel que fa a la problemàtica de les lesions.


Un fet que s’ha anat repetint al llarg dels mesos i que ara, quan fa uns dies parlàvem que per fi Gustavo Aranzana comptava amb tots els seus jugadors, torna a ser protagonista.


Ara bé, l’entrenador val·lisoletà dels lleidatans, no vol sentir a parlar d’excuses ja siguin en forma de lesions o de qualsevol tipus: “Jo no sé si hem tingut tres entrenaments seguits amb tots els homes i és que hem enllaçat lesions importants. Ara bé, no busquem excuses i és que és de ser dèbil”.


Un Aranzana que també reflexionava al voltant de la darrera derrota de l’ICG Força Lleida. Feia referència al fet de mantenir la concentració al llarg dels 40 minuts dels respectius enfrontaments: “El tema de la concentració és un tema de personalitat. Hi ha jugadors que es desvien una mica durant els partits, però per altra banda, hi ha vegades que hem remuntat i hem demostrat que som capaços de créixer”.


Un ICG Força Lleida que aquest divendres a les sis de la tarda a Madrid, es veu les cares amb el Real Canoe.  

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward