Os dur en el retorn a la Lliga Femenina Endesa pel Cadí La Seu

Després del cap de setmana de descans a la màxima competició del bàsquet femení a escala estatal, el Cadí La Seu torna en acció amb els cames molt més descansades de com estaven ara fa uns dies i és que el mes de gener de les de la Seu d’Urgell, va ser més que intens. En parlava l’entrenador del Sedis Bàsquet, Bernat Canut: “Ens va anar bé el gener amb molta càrrega de partits, però necessitàvem l’aturada per descansar coco i cames”.


Com dèiem, ara, en aquest retorn de la Lliga Femenina Endesa, el Cadí La Seu s’ha de veure’s les cares amb un dels totpoderós del bàsquet femení europeu, l’Spar Girona. Ara bé, la mentalitat de les de la Seu d’Urgell ha de ser una mentalitat competitiva i ambiciosa: “Hem de jugar amb la força mental d’haver fet un bon gener i veure que si fem les coses bé, les coses surten. Així hem d’encarar el partit davant el Girona”.


Tot plegat per plantar-li cara a un Girona de qui Canut en deia això: “Girona és una equip amb molt talent i experiència. Tenim ritmes de jocs diferents i tocarà imposar el nostre”.


El partit, a Fonatajau, aquest mateix dijous a les set de la tarda. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward