El 75% dels clubs de Primera Catalana “no poden” afrontar el retorn de la competició

En una carta adreçada al president de la Federació Catalana de Futbol, Joan Soteras, aquests 31 clubs “lamenten profundament” que en cap moment s’hagin adreçat als clubs de la categoria per valorar les seves inquietuds.


Reiteren que molts equips es “troben en una situació que no té a veure amb com es va planificar la temporada i que davant la pandèmia és encara més extraordinària i difícil” i, en conseqüència, “no poden competir segons les condicions marcades per la represa”.


I ho justifiquen per motius com que “no es protegeix al jugador amateur” perquè “no s’ha habilitat cap mesura que vetlli” per la situació sanitària que s’està vivint; les sortides de molts jugadors cap a altres equips i que implica problemes “per poder confeccionar una plantilla sencera per poder afrontar una represa de la competició” i per la impossibilitat d’afrontar “una despesa importants sense tenir garanties d’ingressos en un escenari sense públic, subvencions ni ajudes per tirar-ho endavant”.


Dins dels 31 clubs que “signen” aquesta carta, en clau lleidatana hi trobem l’Alcarràs, el Borges Blanques, l’Atlètic Lleida, el Solsona i el Tàrrega. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward