Un Lleida Esportiu de dues cares encara la recta final de la primera fase

Els lleidatans afronten els darrers set partits de la primera part de la temporada obtenint molts bons resultats al Camp d’Esports, però immersos en una dolenta dinàmica a domicili.


Cert és però que aquesta darrera afirmació està basada més en els mateixos resultats que en quelcom vist al terreny de joc i és que les derrotes, quatre, que el Lleida Esportiu encadena fora de la capital del Segrià, poden arribar a ser immerescudes algunes d’elles.


Però la realitat és la que és, i el món del futbol viu dels punts i aquests brillen per la seva absència quan el Lleida Esportiu juga a domicili. Una assignatura pendent, sense cap mena de dubte, pel vestidor blau. En parlava així l’entrenador dels de la capital del Segrià, Molo: “Els últims 4 desplaçaments hem perdut per la mínima tot i en alguns no merèixer perdre. Ens toca millorar, no hi ha altra”.


Álvaro González, un dels més destacats en l’anterior enfrontament a domicili davant el Llagostera, també evidenciava que, ara per ara, els partits fora del Camp d’Esports són l’assignatura pendent del Lleida Esportiu: “Cert és que la dinàmica a casa és bona. És evident que hem de guanyar fora de casa i ascendir en aquest àmbit”.


Una opinió que compartia un dels capitans de la plantilla, César Soriano: “No es pot negar aquesta situació. Per mirar cap amunt hem de guanyar fora de casa o com a mínim puntuar”.


Però mentre no arribin, al Lleida Esportiu li toca seguir fent-se fort al Camp d’Esports i serà aquest dissabte a les sis de la tarda davant l’Espanyol B. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward