L’equip femení sots-20 del club Lleida Unió Atlètica es proclama campió de Catalunya per primer cop a la seva història

L’equip femení sots-20 del club Lleida Unió Atlètica es proclama campió de Catalunya per primer cop a la seva història. Les lleidatanes es van imposar per un punt al Futbol Club Barcelona i per 4 a l’Hospitalet Atletisme.


Aquesta edició del Campionat de Catalunya d’Atletisme Sots20 per equips, disputat aquest diumenge, ha estat marcat per l’absència de públic a causa de la pandèmia. Tot i això, l’espectacle ofert no se’n va ressentir, ja que la classificació ha estat la més ajustada dels últims 20 anys, amb una victòria final per les lleidatanes que es va decidir en l’última prova.


A nivell individual destaquen les victòries de Berta Segura als 200 metres i la d’Irian Padullés als 60 metres tanques; els segons llocs de Meritxell Hernàndez als 60 metres, Claudia Martínez en salt d'alçada i Alexia Barroso en llançament de pes; i els tercers llocs d'Andrea Alemany als 1.500 metres, Oxama Bonjorn als 3.000 metres i l'equip del relleu 4x400 metres, format per Berta Segura, Irian Padullés, Oxana Bonjorn i Laia Vara.


D'altra banda, l'equip masculí va finalitzar en cinquena posició, destacant els segons llocs d'Abdelhakim Azzi als 1.500 metres, Mohamed El Kouya als 3.000 metres i Amine Ettalydy en triple salt.

 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward