Trencar la dinàmica negativa de resultats serà l’objectiu del Lleida Llista a Girona

A Ua1 Lleida Ràdio, i abans de centrar-nos en el partit d’aquest diumenge, el capità del Lleida Llista, Andreu Tomàs, es queixava al voltant del calendari que l’OK Lliga està realitzant al llarg d’aquesta temporada.


I és que, per exemple, l’anterior jornada, la 17, va començar amb divendres i va finalitzar un dimarts on, segons Tomàs, per molts equips, jugar entre setmana, és una mala jugada: “No entenc perquè ha passat tot això perquè em costa molt que aquesta situació sigui lògica. La situació és molt complicada, però no es pot agafar el coronavirus com a excusa per fer les coses més malament del que s’estaven ja fent”.


La competició però no entén de queixes i el Lleida Llista ha de pensar i centrar-se en l’important partit davant el Girona d’aquest diumenge amb l’objectiu clar de trencar la dinàmica de tres partits sense guanyar.


Andreu Tomàs destacava la complicada pista de l’equip gironí: “És una de les pistes més difícils de l’OK Lliga, és molt gran i davant un equip molt bo. Des del primer dia de la temporada sabíem que aquest partit seria dels complicats”.


I què cal fer per sumar la victòria? Tomàs ho té clar: “És molt senzill, hem de tornar a ser un equip sòlid i estar molt units com a bloc en una pista molt gran”.


El partit, aquest diumenge, a les quatre de la tarda a Girona.

 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward