L’AEM no vol prioritzar una incorporació i confiarà amb la gent del filial

Així ho explicava a Ua1 Lleida Ràdio l’entrenador de les lleidatanes Roger Lamesa, afegint que la situació esportiva de l’equip, ara per ara, no és bona.


El principal equip de futbol femení de casa nostra no ha començat el 2021 amb les sensacions i resultats amb els quals va tancar l’any passat i és que l’AEM encara no sap què és guanyar aquest any. En aquest sentit, com dèiem, Roger Lamesa, l’entrenador de les del Recasens, evidenciava que ara per ara no estan en un bon moment: “A nivell de resultats és evident que l’equip no està en el millor moment de la temporada i la realitat no es pot amagar. La realitat diu que no estem obtenint els resultats”.


Des de fora s’està assenyalant la manca de gol i efectivitat com una de les culpables d’aquesta dificultat de sumar tres punts de cop. En aquest sentit, Lamesa afegia i destacava d’altres assignatures que considera que estan assolint amb bona nota: “El futbol no deixa de ser dinàmiques. Parlem que ens falta gol, però no parlem de la solvència defensiva que està tenint l’equip i és que som un dels equips menys golejats de tota la Reto”.


Un fet, aquesta dificultat d’aconseguir fer gol, que coincideix amb la sortida d’ara fa uns dies de la davantera Celia Ruano. En aquest sentit, Lamesa no considera una prioritat incorporar pólvora nova a la plantilla: “A priori no perquè per sort teníem una plantilla llarga a l’inici de la temporada. Fer moviment als equips de la nostra magnitud els hi costa”.


Ara mateix l’AEM ocupa la vuitena posició del seu grup amb 16 punts. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward