Molo es mostra satisfet amb la plantilla que li ha quedat per encarar el que resta de temporada

Dilluns d’aquesta setmana el mercat d’hivern ficar el pany i forrellat i el Lleida Esportiu, en aquesta darrera jornada no va realitzar cap altre moviment. De fet, al llarg del gener, els lleidatans van donar la baixa a Michele Diana i la incorporació d’Albert Torras i el davanter Eneko Jauregi. En aquest sentit, Molo ho deixava ben clar: està content amb la plantilla que li ha quedat: “Estic molt content i molt satisfet amb el que tenim. Ara toca treure-li el màxim rendiment a tothom i equivocar-nos el mínim possible amb les nostres decisions. En totes les línies tenim suficients recursos”.


EN roda de premsa prèvia al partit d’aquest dissabte, li hem preguntat a l’entrenador del Lleida Esportiu per la situació que està vivint, concretament, el futbol de formació i, concretament la base i el filial lleidatà. Al voltant d’aquest complicat moment del món de l’esport, Molo en deia això: “A mi em fa molta pena pels jugadors i és que els hi estan traient un any de formació i de seguir insistint en la lluita per una cosa que els hi agrada molt. I als del filial els hi està tocant amb una edat on pots fer el salt cap a tenir la possibilitat de dedicar-t’hi”.


Una plantilla però que no té perquè mantenir-se amb les mateixes cares fins a final de temporada i és que el Lleida Esportiu pot incorporar algun jugador que, ara per ara estigui sense equip, per fer-ho però, ha de donar la baixa a algun jugador de la plantilla ja que les fitxes de futbolistes majors de 23 anys ja les té totes ocupades. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward