El sector hostaler reclama que es permeti la mobilitat a tot Catalunya i s'ofereix per millorar la xarxa de rastrejadors

El sector hostaler reclama que es permeti la mobilitat a tot Catalunya i s'ofereix per millorar la xarxa de rastrejadors. Asseguren que les empreses estan “a les últimes” i per això demanen alleugerir les mesures restrictives per pal·liar la seva situació.


En un comunicat enviat aquest dimarts, les diferents associacions hostaleres del país, entre les quals la de Lleida, reclamen que s’aixequi el confinament municipal i que se’ls permeti obrir de forma ininterrompuda fins a les 8 del vespre amb un aforament del 30% a l'interior i un 100% a les terrasses. També demanen que els negocis puguin accedir a les línies de crèdit ICO encara que acumulin deutes i no estiguin al corrent de pagaments amb les administracions. A més, reclamen una regulació dels concursos de creditors perquè s'adaptin a les necessitats actuals, facilitant els tràmits a les petites empreses o reduir les taxes judicials per tal de donar "més garanties" a les empreses.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward