El Departament d'Empresa treballarà perquè les estacions d'esquí puguin acabar la temporada amb més activitat

El Departament d'Empresa treballarà perquè les estacions d'esquí puguin acabar la temporada amb més activitat. El conseller Ramon Tremosa apunta que, si les dades epidemiològiques ho permeten, es podria aprofitar el període entre mitjans de febrer i finals de març.


En una entrevista a Ua1 Lleida Ràdio, el conseller ha recordat que la setmana vinent hi ha reunió del Procicat, i apunta que "si les dades epidemiològiques ho permeten, si les autoritats sanitàries ens ho deixen fer, a veure si de mitjans de febrer fins a finals de març, si hi ha neu, com podríem fer perquè puguin acabar la temporada". En aquest sentit, el conseller afegeix que "si hem pogut fer de Nadal a Reis, i ara podem fer des de mitjans de febrer i fins a Setmana Santa, haurem passat el pitjor any de la història i hauran pogut treballar ni que sigui al 25% de capacitat".


Tremosa també ha posat de manifest la seguretat en la pràctica de l'esquí, i apunta que el cas de l'estació de Boí Taüll n'és un exemple. "Amb un 25% d'aforament, amb digitalització de forfets, cafeteria i restaurants, amb distància, mascaretes, amb vigilants de l'estació... hem tingut zero persones encomanades a la comarca de l'Alta Ribagorça i entre els treballadors de Boí Taüll, per tant, s'ha pogut treballar amb unes mesures molt extremes i hem fet compatible l'obertura de l'estació amb el màxim rigor controlant la pandèmia", assegura.


Pel que fa a l'aixecament de les mesures restrictives, el conseller ha afegit que "per poc que les dades ho permetin" i tan bon punt les autoritats sanitàries ho autoritzin, des d'Empresa són partidaris de reobrir "encara que sigui parcialment".

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward