Un canvi de vida i el confinament han transformat una antiga quadra d'animals d'Alins en una llibreria

Un canvi de vida i el confinament han transformat una antiga quadra d'animals d'Alins en una llibreria. Es tracta de NaturaLlibres, que ofereix més de mil exemplars especialitzats en natura i muntanya a un poble de tot just vuitanta habitants.


La responsable de l'establiment és la Meritxell Álvarez, que abans del confinament vivia a cavall entre Madrid i Barcelona, i arran del confinament va decidir canviar de vida. Va decidir rehabilitar la quadra d'animals de la casa familiar que tenien al poble, propietat de la seva àvia, i muntar-hi una llibreria. Només en unes setmanes d'obertura, la llibreria ja ha aconseguit fidelitzar algunes clientes, com la Míriam o la Gemma, que destaquen el "luxe" que suposa tenir un establiment així en un poble com Alins. 


NaturaLlibres també vol ser un espai cultural i de dinamització, i ja s'hi han programat unes jornades sobre literatura polar pel mes de febrer. En el marc d'aquestes, la Meritxell té la voluntat de portar a Alins experts en aquest i altres àmbits. Per a aquesta primera activitat ja hi ha confirmats noms com Javier Cacho, Albert Bosch o Francesc Bailón.


Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward