La primera del 2021

El tret de sortida que ha tingut el Lleida Esportiu en aquesta segona part de la primera fase d’aquesta temporada ha estat pràcticament immillorable.


La primera meitat ha estat més protagonitzada per l’àrbitre del partit, el senyor Palencia Caballero, que no pas pel futbol que hi ha hagut a la gespa del Camp d’Esports.


L’àrbitre basc, ha ensenyat fins a sis targetes grogues en els primers 45 minuts i, al 24 de partit, ha expulsat a l’entrenador del Lleida Esportiu, Molo. De fet, el mateix Molo, abans de seguir analitzant el partit, feia autocrítica de la que és la quarta expulsió en les seves dues temporades com a entrenador: “No em justificaré i és que és injustificable. És un error que no em puc permetre”.


El protagonisme per Palencia Caballero no ha quedat aquí i és que al minut 44 li ha ensenyat a Jorquera, jugador de l’Hospitalet, la segona targeta groga i, en conseqüència, els de Jonathan Risueño han vist com els hi tocava afrontar la segona part amb 10 jugadors.


Ja en el segon acte i amb superioritat numèrica, el Lleida Esportiu ha aconseguit, amb 5 minuts, situar el 2 a 0 al marcador. En primera instància per un autèntic golàs de Yasser i després, a través del màxim golejador de l’equip, Raúl González.


Al 65 de partit, Abraham Minero, lateral esquerra dels lleidatans, també ha vist la seva segona targeta groga i, per tant, ambdós equips afrontaven el que restava de partit amb 10 jugadors.


L’Hospitalet no només no ha pogut retallar distàncies, sinó que el gol de Fernando Cano situava el 3 a 0 definitiu.


Un partit que Molo, l’entrenador del Lleida Esportiu, valorava així: “Estem molt contents perquè aquest partit era clau per aconseguir un punt d’inflexió. L’equip venia al partit amb bones condicions i ho ha demostrat”.


A l’espera del que facin els altres equips, el Lleida tanca el dissabte tercer classificat amb 16 punts, els mateixos que l’Hospitalet, aquest però, ocupant la sisena posició. 


Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward