Enxampen una furgoneta carregada amb objectes robats de masos de Batea i Flix

Els Mossos investiguen els tres ocupants del vehicle, residents al Segrià, que van aturar a Vilalba dels Arcs arran l'avís d'un ciutadà.


Els fets van passar el passat 18 de gener a Vilalba dels Arcs quan els tres homes circulaven amb una furgoneta amb material robat de magatzems rurals de Batea i Flix. Arran de l'avís d'un ciutadà, els agents van localitzar i aturar el vehicle en el qual transportaven bombes d'aigua i eines del camp.


Els ocupants no van poder justificar la seva procedència, fet pel qual els mossos van intervenir preventivament el material i esbrinar la seva procedència.


Provenien de tres robatoris i un furt que va tenir lloc el mateix dia 18 en magatzems rurals de Batea i Flix, segons van concloure els investigadors després que els legítims propietaris reconeguessin els objectes, que han pogut recuperar.


La investigació continua oberta la investigació per tal de determinar si la resta d’objectes també estan relacionats amb altres fets delictius ocorreguts a la zona en les últimes setmanes.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward