L’AEM tanca “la setmana més important en la història del club”

Així de clar ho afirma el seu entrenador, Roger Lamesa, abans de veure’s les cares amb l’Osasuna, al Recasens i a la una del migdia aquest diumenge.


L’empat sumat a la capital del Segrià aquest dimecres davant el filial de l’Athletic Club va enorgullir a l’entrenador de les lleidatanes i ho va deixar ben clar en declaracions després del partit.


Un sentiment d’orgull, que segons Roger Lamesa s’ha de generalitzar, i el rendiment que puguin oferir aquest diumenge davant l’equip de Pamplona, dependrà de creure’s o no que aquesta, per diversos motius, és “la setmana més important en la història del club”: “Hem de tenir molt clar i tenir ganes de viure la setmana més important de la història del club. Estem jugant contra gegants i no ens hem d’arrugar”.


Una setmana, i un partit davant l’Osasuna, que per Lamesa ha de servir, i molt, per créixer i encarar el que resta de temporada amb ambició: “Hem de créixer sobre la setmana i sobre aquests dos partits”.


A davant, n’hi ha prou amb dir el nom: l’Osasuna: “És un rival que està traient bons resultats en les últimes setmanes i amb molt perill a dalt i a la segona línia”.


El partit, al Recasens, diumenge a la una del migdia. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward