El Lleida Esportiu estrena el Camp d’Esports aquest 2021

I és que, tot i que la segona volta de la primera fase va començar el dissabte i diumenge anteriors, pel Lleida Esportiu ho farà demà i és que en la primera jornada, recordin, els lleidatans descansaven pel calendari estipulat enguany. Un descans que segons l’entrenador del Lleida Esportiu, Molo, ha anat bé per això: “El descans ha servit per recuperar a la gent amb molèsties, hem parlat entre nosaltres i ens hem analitzant. Han estat les dues millors setmanes d’entrenament de tot l’any”.


Cert és però que aquest descans obligat ha arribat després d’una dura derrota davant l’Andorra en l’últim partit que ha disputat el Lleida Esportiu. Un enfrontament que encara voltava per la ment de Molo: “La derrota d’Andorra va ser dura, però he vist als jugadors bé i amb ganes de sumar de tres”.


Ara però, toca centrar-se en el present, i això vol dir Centre d’Esports l’Hospitalet. Un equip de qui Molo en deia això: “És un equip que ens va deixar a la expectativa al voltant del seu nivell, i ha demostrat que són molt bons. Té una combina de joventut i veterania molt interessant”.


El partit, aquest dissabte a les cinc de la tarda. 30 minuts abans, a dos quarts de cinc començarem els del Juguem a Ua1. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward