Un ICG Força Lleida reforçat, buscarà la segona victòria seguida del 2021

El triomf davant el Palma ha fet revifar els ànims a la plantilla lleidatana i, aquest dimecres a tres quarts de set de la tarda a Fontajau, els lleidatans volen superar al Girona.


Després de la contundent victòria davant l’equip balear, 91 a 78, l’ambient al vestidor lleidatà és més que positiu. Un triomf que segons Gustavo Aranzana, l’entrenador de l’ICG Força Lleida, ha reforçat a la plantilla: “Evidentment després de guanyar al Palma i amb les sensacions amb que ho vam fer, et reforça en els teus objectius i l’equip està molt bé”.


Un ICG Força Lleida que ja podrà comptar amb Lucas N’Guessan, lesionat des de fa moltes setmanes. En aquest sentit, Aranzana, espera que el fet de poder comptar amb tota la plantilla, incloent el fitxatge Michael Carrera, que no podrà jugar però aquest dimecres, s’allargui el que resta de temporada: “Ja estem a febrer i hem estat des del desembre amb una cadira amb tres potes. Ara ja tenim el que volíem i això no notem”.


A davant, el Girona. Un equip de qui Aranzana en destacava la seva part defensiva: “Defensivament és un equip que ha millorat molt respecte a l’inici de la temporada i té molt més clar els automatismes”.


El partit, a Fontajau, a tres quarts de set de la tarda.


Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward