Debut al 2021 entre setmana per l’AEM

Tot i enfilar la recta final del mes de gener, el principal equip de futbol de casa nostra, l’AEM, encara no ha pogut competir aquest 2021. De fet, el partit d’aquest mateix dimecres al Recasens s’hauria d’haver disputat ara fa una setmana i mitja.


En aquest sentit, les lleidatanes porten des del passat mes de desembre sense competir. Una fam de competició que segons Roger Lamesa, l’entrenador de l’AEM, caldrà controlar al Recasens: “Serà una incertesa perquè fa temps que no competim i si volem demostrar massa el que som, ens pot acabar pesant massa”.


Si que és cert però que les sensacions que hi havia a l’AEM a la recta final del 2020 eren més que bones i que, al Recasens, les lleidatanes sumen dues victòries seguides. Unes dades enganyoses segons Lamesa que considera que la situació no és la mateixa que al desembre passat: “Els números són positius i ens hi volem agafar, però ara toca centrar-se en el present i fer un reset necessari perquè ara començar, podríem dir, una competició nova”.


El que sí que està clar és que a davant tenen a un Athletic Club B que arriba en el seu millor moment de la temporada: “Probablement vingui amb el seu millor moment de la temporada tot i començar la temporada amb mals resultats. Ara, amb cares noves, li està anant molt bé”.


El partit, avui, a dos quarts de sis de la tarda, al Recasens de Lleida. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward