El Procicat allarga les restriccions per frenar la Covid-19 fins al 7 de febrer

El Procicat ha decidit allargar les restriccions per frenar la Covid-19 fins al 7 de febrer. Això inclou el confinament municipal i també les limitacions a sectors com la restauració i el comerç. El Procicat ha decidit prorrogar dues setmanes les mesures davant les xifres epidemiològiques, ja que tot i que els indicadors de la Covid van a la baixa, les hospitalitzacions i els malalts crítics segueixen creixent.


Una mesura que defensava el secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimon, que també alertava que, si els números no baixen, s'hauran de prendre noves mesures. Argimon també ha apuntat que veuria amb bons ulls avançar el toc de queda a les 8 del vespre, tal com ja han fet algunes comunitats autònomes.


De moment, però, segueix el toc de queda a les 10 de la nit i el confinament perimetral municipal. Les mesures també inclouen el tancament del comerç no essencial els caps de setmana, així com el tancament dels centres comercials, els establiments de més de 400 metres quadrats i els gimnasos. Pel que fa a la restauració, segueix la limitació d'horaris, amb obertura dels establiments de 7.30 a 9.30 hores i de 13 a 15.30 hores, la recollida de menjar fins a les 10 de la nit i el servei a domicili fins a les 11.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward