El Cadí La Seu debuta a la Europe Cup amb victòria

Les alturgellenques superen al Lille 69 a 71 començant la fase de grups amb un important triomf.


Bernat Canut, l’entrenador del Cadí La Seu, avisava en la prèvia del debut a la competició continental, que l’aventura a Europa, sobretot, s’havia de gaudir i, sense cap mena de dubte, si s’aconsegueixen victòries, aquest objectiu que es marcava Canut és molt fàcil d’assolir.


Aquest dimarts, les noies de la Seu d’Urgell han iniciat la seva participació a la Europe Cup amb victòria, en un partit on la igualtat ha estat l’absoluta protagonista i és que, fins la darrera jugada de l’enfrontament, la balança hagués pogut caure en contra o a favor de les de Canut.


Finalment, la darrera possessió del Lille, que anava per darrere 69 a 71, ha estat molt ben defensada per les jugadores del Cadí La Seu que els hi ha permès acabar sumant aquesta important victòria. Bernat Canut valorava així aquest triomf: “El partit ha tingut moltes fases tot i la igualtat constant al marcador. Nosaltres en la primera fase hem tingut una bona mentalitat defensiva i una segona doncs em patit una mica més. En general hem fet un on partit”.


Proper repte, aquest mateix dimecres a les tres de la tarda hora peninsular, davant el Basket Namur belga. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward