Javier Balastegui accepta el repte del CB Pardinyes

La setmana passada, en la seva recta final, Balastegui aterrava a la capital del Segrià, i el mateix dissabte ja jugava els primers minuts amb la samarreta del CB Pardinyes davant el Cornellà i oferint més que bones sensacions. En aquest sentit, Balastegui ho deixava ben clar, els reptes que li fiquin al davant els acceptarà en escreix: “La posició de base és molt important. Demostrar que puc jugar d’1 a la categoria és un repte personal i treballaré per aconseguir-ho”.


Javier Balastegui ens explicava quin CB Pardinyes i quins companys s’ha trobat al Barris Nord: “Crec que és un equip molt intens en les transicions i que intenta fer un joc alegre. És un equip que crec em pot beneficiar molt pel meu estil de joc”.


I també li preguntàvem si, tot i ser dels pressupostos més baixos de la categoria, li sorprèn el que està aconseguint l’equip de Gerard Encuentra: “No em sorprèn perquè es veu que es treballa molt bé i cadascú és molt conscient de les seves capacitats”.


Un CB Pardinyes que amb la victòria del cap de setmana passat es troba en la cinquena posició amb sis victòries i vuit derrotes.  

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward