El Vila-Sana canvia d’entrenador i fa fora a Jordi Capdevila

Al novembre de l’any passat la situació a la banqueta del Vila-Sana ja va viure un moment complicat on Jordi Capdevila, per desavinences amb la directiva, deixava la direcció de l’equip de l’OK Lliga Femenina. Finalment, després de la insistència de les jugadores, directiva i entrenador van fer marxa endarrere.


Ara però, la decisió és definitiva, i el president del club, Ramón Porta, ens explicava els motius a Ua1 Lleida Ràdio: “La dinàmica no era bona i la situació no era la que volíem. Ens ha costat molt decidir això, però al final necessitem obrir les portes a cares noves com la de Lluis Rodero”.


I què passa si ara les jugadores tornen a no veure amb bons ulls aquesta decisió? Porta en deia això: “Al novembre teníem l’obligació d’escoltar a les jugadores perquè són part d’aquesta família, de la primera a la última. Al novembre ho vam fer i les vam escoltar. Ara la decisió és ferma”.


Ara, la banqueta de les del Pla d’Urgell estarà ocuparà per Lluis Rodero. “Un home de casa i que coneix de primera mà el món de l’hoquei patins”: “És un home que té patins a la sang i volíem donar prioritat a les opcions que teníem del territori i la del Lluis era la més important”.


Capdevila també deixarà la coordinació de la base, responsabilitat i funcions que la directiva presidida per Porta estan en negociacions per omplir amb cares noves.  

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward