Comença l’aventura europea pel Cadí La Seu

Les alturgellenques debuten en aquesta edició “bombolla” de la Europe Cup davant el Lille a les tres de la tarda.


Després d’una irregularitat pel que fa a resultats al llarg d’aquests mesos a la Lliga Femenina Endesa, el Cadí La Seu canvia de competició, d’escenari i de rivals per debutar aquesta temporada a la Europe Cup on, com explicava Bernat Canut, l’entrenador de les alturgellenques, l’objectiu ha de ser gaudir de l’experiència: “Hem de tenir clar del que costa que Cadí la Seu jugui Europa i, per tant, hem de gaudir de l’experiència”.


Una edició en format “bombolla” i amb un cert contrarellotge en la disputa dels partits i és que entre aquest dimarts i divendres, les de la Seu d’Urgell hauran de disputar tres partits.


El primer, davant el Lille: “El Lille és el tercer de la lliga francesa, lliga molt potent, és un equip molt físic i amb un joc interior molt bo”.


Uns partits on, segons el mateix Bernat Canut, les emocions hauran d’estar ben controlades per obtenir bons resultats: “La gestió de les emocions serà important després de els victòries i les derrotes. Hem de ser capaces de passar pàgina”.


El debut, aquest mateix dimarts a les tres de la tarda a Sfântu Gheorghe, a Romania

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward