El CB Pardinyes vol començar la segona volta amb bon peu

L’equip de la capital del Segrià arriba a l’inici de la segona meitat d’aquesta primera fase després d’una dura derrota el cap de setmana passat davant l’Hospitalet caient a la pròrroga. Una derrota i un estat anímic de la plantilla, que l’entrenador dels lleidatans, Gerard Encuentra, valorava així: “Aquesta setmana hem treballat bé, però a l’inici de la setmana encara picava la derrota davant l’Hospitalet. La derrota ens ha de servir per treure coses positives”.


Ara però, toca passar pàgina i en conseqüència centrar-se en el complicat i exigent partit que els de groc i negre tindran aquest dissabte davant el Club Bàsquet Cornellà. Un partit, i un guió d’aquest, que Encuentra preveu de la següent forma: “Un partit complicadíssim davant un equip que s’ha adaptat molt bé a la categoria. Hi haurà dos estils de joc i qui els sàpiga imposar, guanyarà”.


La cara nova dels lleidatans, Javier Balastegui, presentat aquest dijous a la tarda, estarà disponible també dins la disciplina lleidatana de cara al partit d’aquest dissabte a les sis i cinc minuts de la tarda al Parc Esportiu Llobregat.  

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward