El calendari exigirà al màxim a l’ASISA Borges Vall

L’equip de la capital de les Garrigues és un d’aquests equips que, tot i formar part d’una competició estatal, encara no ha pogut iniciar la competició nacional en aquestes alçades de la temporada després que la Federació Espanyola de tenis taula vagi ajornant l’inici de la Superdivisió Masculina.


Tot i això, l’entrenador de l’ASISA Borges Vall, Josep Lluis Andrade, ens explicava a Ua1 Lleida Ràdio, que jugadors de la disciplina garriguenca com Marc Duran, Joan Masip o Albert Vilardell, han anat competint en d’altres competicions: “Hem pogut competir en diferents tornejos organitzats per la mateixa federació i en Vilardell va competir en una competició de la temporada passada. És cert que en comparació, han competit molt poc”.


Pel que fa a l’inici de competició, i centrant-nos en la Superdivisió, Andrade ens avançava que l’ASISA Borges Vall espera ser una de les seus d’aquesta competició: “La Superdivisió començarà a mitjans de març i la Federació està demanant seus i nosaltres en volem ser una”.


I pel que fa a la competició europea, l’Europe Cup, la situació pot variar: “L’havíem de jugar al desembre, després, al gener i, ara per ara, la federació europea ens ha proposat dos dates, una a finals de febrer i l’altra a finals de març per decidir quan la comencem”.


Un ASISA Borges Vall que en els darrers dies ha tancat dos reforços de luxe, el suec Viktor Brodd i el portuguès Joan Monteiro. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward