Albert Folguera i Bruno Di Benedetto repassen les claus de l’èxit del Lleida Llista 2020/2021

Sense cap mena de dubte, el Lleida Llista està sent un dels equips, per no dir l’equip, que més alegries està donant, esportivament parlant, a les terres de Lleida.


Un equip, capaç de sobreposar-se a un grapat d’adversitats i un equip que, ara per ara, està aconseguint sumar gairebé tots els partits a base de victòries.


A Ua1 Lleida Ràdio hem parlat amb l’entrenador, Albert Folguera que, quan li preguntàvem per quines considera que són les claus d’aquest èxit del seu equip, ens responia això: “A l’hora de treballar són jugadors molt seriosos i treballen molt. Hem fet les coses sense estressar-nos. A més, esportivament, hem tingut un plus amb les incorporacions”.


I una capacitat d’adaptació que, fins i tot, ha desencadenant en una adaptació a una nova casa, el Municipal de Bell-lloc: “Ens hem fet nostra el pavelló, ens ho han ficat tot mol fàcil, però és evident que nosaltres volem tornar a casa nostra, tot i que sabem que segueix sent impossible”.


Cert és però, que Bruno Di Benedetto evidenciava que et pots acostumar a moltes coses, però a l’absència de públic, no: “És un factor que influeix molt. Ens dóna alegria celebrar un gol amb el nostre públic i fer-ne davant els rivals”.


Amb 32 punts, l’equip llistat ocupa la tercera posició per darreres de dos dels millors equips d’Europa: el Barça i el Liceo. Els gallecs seran els propers rivals del Lleida Llista el dimarts vinent.


Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward