11.378 persones van assistir a l’espectacle de la Factoria dels Reixos

El regidor de Joventut, Festes i Tradicions, Ignasi Amor, ha exposat aquest dimecres a la comissió de cultura el balanç de les dades de l’espectacle de reis preparat per aquest hivern des de la regidoria i ha agraït la bona resposta ciutadana a la proposta dissenyada per aquest 2021.


Davant la bona acollida de l’espectacle, Amor ha assenyalat que en les pròximes setmanes l'Ajuntament de Lleida estudiarà la seva viabilitat de cara a les següents festes de Nadal i Reis: "tenim ganes de repetir-ho pels ínputs que ens han fet arribar tant els artistes com la ciutadania i poder millorar aquesta oferta que s'ha creat nova i pot tenir continuïtat el 2022".


Amor ha detallat que en el muntatge i desenvolupament del muntatge hi han participat 70 professionals tècnic, a banda dels compositors que van crear les cançons ‘Tortell’ i ‘Carrosses dels Reixos,’ estrenades per a l’espectacle, així com el guió i contingut de tota la funció.


6 companyies de teatre, 6 bandes de música i prop de 50 d’artistes de la ciutat de Lleida van fer possible la posada en escena de “La Factoria dels Reixos”.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward