L'Autoescola Motocar Balàfia Vòlei torna en acció aquest cap de setmana

En el comunicat de la Federació catalana es puntualitza que la decisió “ve donada després d’haver rebut per part de la Reial Federació Espanyola de Voleibol el certificat corresponent per a poder reprendre aquesta competició de caire també nacional, ja que aquests campionats són catalogats també com la Segona Divisió Nacional per part de l’estament estatal.


Matías Orduna, entrenador de l’Autoescola Motocar Balàfia Vòlei, valorava aquesta represa de la competició de la següent forma: “Estem contentes de poder tornar a competir. Es feien llargues les setmanes d’entrenaments sense tenir partits els caps de setmana i la veritat és que les noies estan entrenant molt bé”.


Per la seva part, la capitana de l'equip, Gisela Segalà, evidenciava que "hi ha neguit dins la plantilla pel fet de fer temps que no competeixen, però que agafen amb il·lusió aquest retorn".


Segalà deixava ben clar que esperen que aquest retorn s'ampliï també a tot l'entorn perquè "l'esport és salut".


Així doncs, aquest mateix diumenge l’Autoescola Motocar Balàfia Vòlei es veurà les cares amb el Club Vòlei Molins, a domicili i a dos quarts d’una del migdia. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward