La darrera passada s’ha convertit en una assignatura pendent pel Lleida Esportiu

Així ho creu el seu entrenador Molo, conscient que en aquesta anomenada “línia de tres quarts”, li està costant en excés al seu equip.


Després de la derrota a Andorra, el Lleida Esportiu va tornar a deixar molt dubtes al voltant del seu creixement esportiu i de la capacitat que poden arribar a tenir els de Molo per capgirar aquesta irregular situació.


En aquest sentit, el mateix entrenador dels lleidatans, ens evidenciava a micròfons d’Ua1 Lleida Ràdio, que hi ha una part del joc que, ara mateix, és de les que més li preocupa: aquesta darrera passada: “Tenim que afinar més la punteria, generar més coses quan arribem a la línia de tres quarts, hem de xutar més, hem de centrar més... Hem de fer molt més i treure més rèdit de les accions que generem".


I un dels encarregats, o així s’espera, de completar aquesta darrera passada, és Quim Araujo, una de les incorporacions d’enguany. Un Araujo, que quan li preguntàvem per aquest fet, acceptava el mea culpa, però afegia això: “Cal portar les pilotes en aquesta zona i un cop allí saber-ho efectuar en gol. És cert que som un dels equips més golejadors de la Segona B. No tot és negatiu”.


I és que, dades en mà, el Lleida Esportiu, situat en la sisena posició, és el segon equip més golejador del subgrup A del grup 3 de Segona Divisió B amb 15 gols, per darrere del líder, el Nàstic, que en té 20.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward