Demanen nou anys de presó per a un home acusat de violar la seva exparella a Lleida

Els fets van tenir lloc el 19 de juliol del 2018 al replà de l'últim pis de l'edifici on viu la dona. Segons l'escrit del ministeri públic, l'acusat va agafar dels braços la dona, la va col·locar contra la barana i, malgrat l'oposició de la víctima, la va violar.


La Fiscalia també sol·licita que l'acusat indemnitzi la víctima amb 3.000 euros i que se li prohibeixi acostar-se o comunicar-se amb ella durant un període de quinze anys.


Segons l'escrit de la Fiscalia, l'acusat i l'exparella, que havien mantingut una relació sentimental de quatre mesos, van quedar al portal del domicili d'ella. Després que l'home insistís diversos cops, la dona va accedir a pujar amb ell a l'últim replà de l'edifici, on l'hauria agredit sexualment, tot i la seva oposició.


Segons l'informe del metge forense, l'agressió va provocar tres hematomes a l'espatlla de la dona i, segons l'informe emès pels Servei de Suport a l'Execució Penal, no s'aprecien afectacions psicològiques i seqüeles en la víctima com a conseqüència dels fets.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward