L'Ajuntament de Lleida ampliarà l'horari d'atenció a les persones sense llar del Pavelló 4 de Fira de Lleida a partir de dijous

L'Ajuntament de Lleida ampliarà l'horari d'atenció a les persones sense llar del Pavelló 4 de Fira de Lleida. A partir d'aquest dijous, els usuaris del Pla Iglú que dormen al pavelló podran estar-hi fins a les 11 del matí i a la tarda podran entrar-hi a partir de les 6.


El passat dissabte, a causa de la nevada, la Paeria va ampliar el servei i va permetre als usuaris estar al pavelló les 24 hores. Aquest horari estarà en vigor fins aquest dimecres, i a partir de dijous, i davant la previsió que les temperatures màximes vagin pujant, el consistori ha decidit aplicar aquest nou horari.


Aquest cap de setmana, una seixantena de persones s'han allotjat al pavelló, segons ha explicat el regidor de mobilitat de la Paeria, Joan Ramon Castro, a UA1 Lleida Ràdio. Segons Castro, durant el cap de setmana el servei ha funcionat a ple rendiment, amb 59 usuaris divendres i una seixantena dissabte. Castro assegura que la Guàrdia Urbana duu a terme patrullatges de manera regular per tal de trobar persones sense sostre i informar-les de la possibilitat d'acollir-se al Pla Iglú, i apunta que durant el cap de setmana només en van trobar una, que es va desplaçar fins al pavelló pels seus propis mitjans.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward