Jornada intersetmanal per un Cadí La Seu que vol recuperar bones sensacions

Després d’encadenar dues derrotes, la darrera davant el València Basket, les de la Seu d’Urgell necessiten recuperar sensacions diferents al negativisme que sembla que hi ha ara mateix dins el vestidor del Sedis. En aquest sentit, l’entrenador, Bernat Canut, evidenciava que toca començar els partits molt millor del que ho estan fent últimament: “Hem de canviar coses com la mentalitat a l’hora de començar els partits perquè els darrers a casa no han estat bons. No vull donar-li moltes voltes més, però hem de canviar la dinàmica”.


Tot i que la prova que tenen al davant no és la millor per recuperar el camí del positivisme, Canut ho deixava ben clar: no tot és guanyar o perdre: “Vam competir fa uns dies davant un equip cridat a guanyar-ho tot i toca fer el mateix aquest dimecres. No tot passa per guanyar o perdre”.


I menys si al davant tens un equip com el Perfumerías Avenida que encara no ha perdut cap dels 20 partits que s’han disputat d’aquesta Lliga Femenina Endesa: “És un equip molt bo, amb molta capacitat anotadora i que si ens centrem a defensar amb una jugadora, ens mataran per un altre costat”.


El partit, aquest dimecres a dos quarts de vuit del vespre, al Palau d’Esports de la Seu d’Urgell. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward