El Consell Comarcal del Pallars Sobirà i l'Ajuntament de Sort posen en marxa una consulta ciutadana sobre l'economia de la comarca

El Consell Comarcal del Pallars Sobirà i l'Ajuntament de Sort posen en marxa una consulta ciutadana per afavorir la reactivació econòmica de la comarca. L'enquesta ha de permetre conèixer les demandes dels habitants que serveixin per tirar endavant tres o quatre projectes.


L'enquesta es pot fer en línia i també hi ha un equip de tècnics que facilita fer-la al carrer. El president del Consell Comarcal del Pallars Sobirà, Carles Isus, ha explicat que es vol involucrar a tots els sectors econòmics de la comarca en la definició dels projectes i també a tots els ajuntaments. Pel que fa al finançament necessari per tirar endavant aquests projectes, s'estudiaran vies privades, públiques o mixtes en funció de cada proposta.


La iniciativa s'emmarca en el projecte Sobirà 20-30, que és el resultat de la unió entre el Pla Estratègic de l'Ajuntament de Sort i el Pla de Reactivació Socioeconòmica Covid-19 del Consell Comarcal. Amb aquest nou pla es vol atreure població i talent a la zona, diversificar l'economia i adaptar el sector turístic a l'escenari postpandèmia.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward