A Molo i al Lleida Esportiu li preocupa la situació meteorològica que es viurà a Andorra

Conscients que la previsió de neu és molt elevada, des del cos tècnic dels lleidatans, saben que en terres andorranes hi haurà un rival en forma de precipitacions i fred.


En la roda de premsa prèvia al primer partit d’aquest 2021, l’entrenador del Lleida Esportiu, Molo, ha evidenciat que a Andorra, aquest dissabte, hi haurà un convidat que no agrada a ningú: la neu.


En aquest sentit, Molo i el Lleida Esportiu tenen un ull ficat al que pugui desencadenar una meteorologia adversa: “Sí que ens preocupa perquè hi ha un 80-90% de possibilitats que nevi i ja està caient fort arreu d’Espanya. Des del club es faran les gestiones per veure si podem arribar, i un cop allí, tindrem un clima molt desfavorable”.


Canviant de tema i centrant-nos en el mercat de fitxatges d’aquest gener i després de la polèmica al voltant de la possibilitat o no de fitxar per part del Lleida Esportiu. Molo, l’entrenador, en deia això: “Jo em centro amb el que depèn de mi. El club coneix la meva idea al voltant d’aquest mercat i si ells entenen que cal fer alguna cosa estarem encantats”.


Un Lleida Esportiu que, ara mateix, ocupa la tercera posició del subgrup A del grup 3 de la Segona Divisió B amb 13 punts.


El partit davant l’Andorra, aquest dissabte a les cinc de la tarda. 30 minuts abans ens hi ficarem els del Juguem a Ua1. Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward