Michael Carrera vol reptes ambiciosos amb l’ICG Força Lleida

L’aler pivot veneçolà ha estat presentat davant els mitjans de comunicació i ha manifestat la voluntat de fer grans coses amb la samarreta lleidatana el que resta de temporada.


Carrera es va formar a la universitat de South Carolina, i va començar la seva carrera professional a Rússia, al Autodor Saratov. Després va jugar a Veneçuela, Austràlia, Estats Units (NBDL), Mèxic, Argentina, Alemanya (a les files del Bamberg, amb el que va disputar l’Eurocup) i de nou a Veneçuela d’on arriba ara després de començar la temporada al Supersónicos de Miranda. Joaquín Prado, director esportiu, de l’ICG Força Lleida, en destacava això: “Estem molt contents des de l’àmbit esportiu amb l’arribada de Michael perquè és un jugador que té totes les condicions que buscàvem amb aquesta incorporació”.


Un Michael Carrera que explicava els motius que el van fer dir sí a la proposta de l’equip de la capital del Segrià: “Sempre he volgut jugar a Espanya i ha estat el camí correcte per arribar a l’objectiu de jugar a l’ACB”.


Un jugador, Carrera, que quan se li preguntava per objectius i primeres sensacions amb el vestidor negre, responia així de clar: “He vist uns companys fantàstic que m’han ajudat molt. Normalment em plantejo objectius ambiciosos i no descarto lluitar per ascendir i veure’ns a l’ACB l’any vinent”.


Carrera medeix metre 96 i pot jugar tant de 3 com de 4.


Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward