Neix la Cursa Virtual per la Salut Mental, que recollirà fons per crear un espai de joc a l'Hospital Sant Joan de Déu Terres de Lleida

Neix la Cursa Virtual per la Salut Mental, que recollirà fons per crear un espai d'esbarjo i joc per als infants de l'Hospital Sant Joan de Déu Terres de Lleida. La cita se celebrarà del 6 al 17 de gener sota l'organització conjunta de Clos Pons Thai Runners i Iter5.


La inscripció per participar en la cursa es pot fer al web d'Iter5, on cada participant pot escollir el seu propi recorregut de 5 o 10 quilòmetres. Aquest pot ser lliure, tot i que també hi ha l'opció de fer-ne un d'específic que surt des de Sant Joan de Déu. Cada corredor disposarà dels intents que vulgui per fer la cursa i només li comptarà el millor temps. El 18 de gener, un cop finalitzat el termini, es faran públics els guanyadors en les diferents categories.


El preu de la inscripció serà de 4 euros, una part dels quals aniran destinats al projecte esmentat. A més, també se sortejaran obsequis entre els participants, com ara lots de productes de la terra, sessions d'hipopressius i rentats de cotxe.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward