Adrián Chapela vol competir ja

El divendres 20 de novembre, l’ICG Força Lleida va veure ajornat el seu partit davant el TAU Castelló a domicili, després de positius a la plantilla del Palma, l’anterior equip amb qui es van veure les cares els castellonencs i, aquest cap de setmana passat, la LEB Or va ficar el fre de mà degut a l’aturada per seleccions.


En aquest sentit, Adrián Chapela, un dels jugadors que porta més anys a l’actual plantilla de l’ICG Força Lleida, evidenciava a Ua1 Lleida Ràdio, que ja hi ha ganes de competir: “A ningú li agrada parar i no competir. Al final ens agrada jugar i, per tant, si que s’han fet una mica llargues aquestes dues setmanes”.


I en una consecució de dies com els que està vivint l’equip de Lleida sense competir, la plantilla i el cos tècnic se centren en aquests factors: “Nosaltres normalment entrenem pensant amb el partit del cap de setmana i en setmanes com aquestes, et pots centrar més en millorar personalment i com a plantilla”.


Tot plegat per continuar perfeccionant l’engranatge de l’ICG Força Lleida. Chapela evidenciava que aquesta temporada no és la més senzilla per millorar ràpidament en aquest sentit: “Enganyaria si digués que estem al 100%. Ens queda molt creixement en una temporada molt complicada per la gent nova i ve d’altres països o idees. Crec però que l’engranatge ha crescut i ha millorat des de l’inici de la temporada”.


Un ICG Força Lleida que després de no competir durant dues setmanes, haurà de disputar 3 partits en un setmana, la vinent. El primer d’ells, aquest diumenge a dos quarts d’una al Barris Nord davant el Real Canoe. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward