El primer equip femení del CF Pardinyes vol seguir mirant amunt a la classificació

Les de groc i negre, que formen part del grup 3 de la Primera Divisió Nacional, intentaran aconseguir una dinàmica positiva que els hi permeti atansar-se a la zona privilegiada de la classificació.


Un dels equips de casa nostra que ha pogut mantenir l’activitat competitiva en les darreres setmanes fent-ho, evidentment, amb la incertesa del dia a dia com a protagonista, és el primer equip femení del CF Pardinyes. El seu entrenador, Aarón Granados, ens valorava, a Ua1 Lleida Ràdio, aquest inici de la temporada del seu equip: “La valoració en gran part és positiva perquè tot i haver-hi molts canvis a la plantilla, hem d’estar contents. Tot i que en els darrers partits els resultats no acaben d’acompanyar-nos, estem millorant”.


Tot plegat, en un grup 3 de la Primera Divisió Nacional que, segons Granados, enguany es caracteritza per la igualtat i competitivitat: “La veritat és que el veig molt igualat. L’any passat tenies equips com l’Espanyol que anava amb una marxa més o algun equip inferior; aquest any tots els equips competeixen”.


Un CF Pardinyes que vol mirar les posicions privilegiades de la classificació més a prop del que ho està fent a dia d’avui: “A curt termini volem que les jugadores acabin d’agafar el rol correcte als partits i que integrin el sistema; a llarg termini volem estar a dalt, perquè tenim un equip per lluitar per alguna cosa bonica”.


I és que, ara mateix, les de groc i negre ocupen la desena posició amb set punts.  Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward