L’AEM descansa en el moment més dolç de la temporada

Un primer equip femení de la Secció Esportiva de l’AEM que, evidentment, després de superar ara fa dues setmanes al líder, el Seagull, al seu camp, i guanyar per primer cop aquesta temporada al Recasens, i fent-ho golejant a l’Espanyol B, té l’alegria, la satisfacció i la consciència tranquil·la de saber que el camí on es troben ara, és el correcte. Roger Lamesa, el seu entrenador, ens ho explicava a Ua1 Lleida Ràdio: “Estem en un bon moment no només de resultats, sinó també en la temporada en sí. Tot i que va costar arrencar, ara estem molt bé”.


I és que, per exemple, aquest diumenge les lleidatanes van aconseguir dos dels objectius marcats de cara al partit davant l’Espanyol B: porteria a zero i aconseguir la primera victòria a la capital del Segrià: “Per aquest motiu ens referma que estem fent bé la feina. La porteria a zero és importantíssim i, ara mateix, som l’equip més golejador de la Reto Iberdrola”.


I per tot plegat, quan a Roger Lamesa li preguntàvem si l’aturada per descans d’aquest cap de setmana arriba en bon moment, ell ens responia això: “Descansar i jugar dos partits i després vacances de Nadal, no és el millor dels escenaris. Serà més complicat el calendari després de Nadal. L’escenari és el que és”.


Un AEM que si mirem al classificació ocupa una privilegiada segona posició a quatre punts del líder, el Seagull. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward