Vuit restaurants de Ponent se sumen a la campanya per avançar l'horari dels sopars i adaptar-se a les restriccions per la Covid

Vuit restaurants de la demarcació de Lleida s'han unit en la campanya 'Early bird dinners' per avançar l'horari dels sopars i adaptar-se a les restriccions per la Covid-19. En el marc d'aquesta iniciativa, els xefs han dissenyat menús especials que es podran gaudir entre el 4 i el 19 de desembre i a partir de dos quarts de 8 del vespre.


Hi participen els restaurants Ferreruela, L'Espurna, Aimia, Saroa i Sheyton de Lleida, el Resquitx de Golmés, l'Atípic d'Agramunt i L'Atrevit de Fondarella. Els seus cuiners han dissenyat menús que inclouen ingredients locals com la poma Livinda i estaran maridats amb vins i caves de Raimat.


La iniciativa, organitzada per Como Pomona, compta també amb el suport de Turisme de Lleida. I és que el seu president i regidor de promoció econòmica de la Paeria, Paco Cerdà, destaca que iniciatives com aquesta ajuden a reactivar el sector de la restauració, greument afectat per la pandèmia. 


Els menús tenen un preu de 40 euros i se'n poden consultar tots els detalls al web de Como Pomona.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward