El Lleida Esportiu “s’apaga” al Camp d’Esports

Debut amarg a la capital del Segrià per part dels de la Terra Ferma. El Lleida Esportiu, amb baixes importants com les de Marc Martínez, Abraham Minero, César Soriano o Alpha Bagayoko, ha repetit onze respecte al darrer enfrontament davant l’Espanyol B i ha entrat bé al partit.


Tot i això, poc a poc, el Cornellà ha anat guanyant protagonisme i, quan el Lleida estava tancat en el seu propi mig del camp, Abel Molinero ha fet una gran jugada individual que ha acabat amb penal favorable als lleidatans transformat al minut 31 per Raúl González. Amb aquest marcador, 1 a 0, el partit ha anat al descans.


A la segona part, el Cornellà ha aconseguit empatar el marcador amb gol d’Àlex Pla al minut 51 i, al minut 60, l’enfrontament s’ha aturat 5 minuts per una apagada als focus del Camp d’Esports. Finalment, l’àrbitre del matx, de mutu acord amb els capitans i els entrenadors ha decidit reprendre el partit.


Al minut 74, Chiki remuntava per part del Cornellà situant l’1 a 2 al marcador i al 79, entre Jose Ruíz a pròpia porta i altre cop Pla, ficaven al Cornellà amb una avantatge d’1 a 3 al lluminós.


Al minut 83, Raúl González retallava distàncies per part del Lleida Esportiu però ni amb els 11 minuts afegits, els de la capital del Segrià han pogut empatar el partit i el resultat final ha estat de 2 a 3.


Molo, l’entrenador del Lleida Esportiu, valorava així aquesta derrota: “La segona part ha estat força dolenta, sobretot l’inici. El línies generals, han passat moltes coses i que segurament hem merescut perdre. Quan concedeixes gols és molt difícil guanyar. És un partit per reflexionar”.


Un Lleida Esportiu que haurà de tornar a xafar la gespa del Camp d’Esports aquest dimecres a les set de la tarda davant el Llagostera.


Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward