El PSC a la Paeria es mostra sorprès pel vot en contra d'ERC i el Comú a les esmenes presentades als pressupostos

El grup municipal socialista a la Paeria es mostra sorprès pel vot en contra d'ERC i el Comú a les esmenes presentades pel PSC als pressupostos de l'Ajuntament de Lleida.


Consideren "insòlit" que hagin rebutjat propostes en habitatge social, la cultura o el foment de l'emprenedoria juvenil.


Després de la Comissió d'Economia, celebrada aquest divendres al migdia, ERC i el Comú han votat en contra dels grups municipals a les esmenes presentades pel PSC per al projecte de pressupostos de l'Ajuntament de Lleida per al 2021.


El grup a l'oposició lamenta que s'hagin rebutjat propostes com ara la compra d'immobles per destinar-los a habitatge social i el fons d'ajuts de 2,7 milions d'euros per als sectors de l'hostaleria, el comerç, la cultura i el foment de l'emprenedoria juvenil i de la dona, amb la finalitat de pal·liar els efectes de la Covid-19.


Les dues formacions municipals també han votat en contra de l'esmena socialista que proposava mantenir les línies dels serveis d'autobusos.


El PSC considera que tot plegat és una mostra de la manca de voluntat d'ERC i el Comú d'arribar a acords pels pressupostos 2021.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward