El Comú de Lleida assegura que la seva abstenció en la primera votació dels pressupost no és "cap acte hostil cap als socis de govern"

El Comú de Lleida assegura que la seva abstenció en la primera votació del pressupost de la Paeria per al 2021 no és "cap acte hostil cap als socis de govern". Afirmen que el seu posicionament dóna més temps a la negociació dels comptes.


El Comú de Lleida s'ha abstingut en la votació que s'ha fet en el marc de la Comissió Informativa d'Economia. Tot i això, asseguren que mantenen obertes les portes al diàleg amb els seus socis del govern municipal per assolir un acord satisfactori de cara al Ple de pressupostos del proper 27 de novembre. "Entenem que aquesta abstenció en cap cas representa un atac hostil cap als dos socis de govern, ans al contrari, entenem que som una part nuclear d'aquest govern, que seguim sent lleials i que precisament per això volem seguir treballant el consens i el millor projecte de pressupostos per la ciutat", afirma Ferre. 


Ferre s'ha mostrat convençuda que en els propers dies "hi haurà avenços" per assolir un acord. La decisió definitiva la tindrà l'assemblea del Comú de Lleida, que es reuneix el proper dimecres, 25 de novembre.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward