El Lleida Esportiu debuta al Camp d’Esports

Per diversos motius com el fet de descansar en la primera jornada, el jugar dos partits consecutius fora del Camp d’Esports o l’ajornament de l’enfrontament davant el Llagostera, el Lleida Esportiu no ha pogut debutar a la capital del Segrià fins a la jornada sis de la temporada.


Al voltant d’aquest debut al Camp d’Esports, Molo, l’entrenador del Lleida Esportiu, evidenciava que serà un retorn amarg i estrany: “Serà estrany perquè estarem sols i aquest camp sense el gol nord i la gent que ve, implica que no tindrem l’escalfor de la grada”.


Estaran sols un cop doni el tret de sortida el partit, però no a l’arribada a l’exterior del Camp d’Esports i és que l’afició del Lleida Esportiu s’ha convocat per rebre a la plantilla lleidatana a un quart de quatre de la tarda del mateix dissabte. Un fet que agraïa, i molt, Molo: “Agraït, perquè per a ells no ha estat fàcil. Està sent difícil, però sempre hi són i no paren de sorprendre’ns”.


Tot plegat rebent a un equip coneixedor, no només del Lleida Esportiu, sinó també de la Segona Divisió B, com ho és el Cornellà. Un equip que agrada a Molo: “Manté una base de l’any passat que els hi va anar molt bé, mantenen el cos tècnic.. tenen tots els ingredients per ser un equip dels importants”.


El partit, aquest dissabte a les cinc de la tarda al Camp d’Esports. A partir de dos quarts de cinc donarà el tret de sortida el Juguem a Ua1. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward